Junnukerho (8-16v)

Kevään 2017 kiipeilykerhon ryhmät täynnä! 

Voit halutessasi ilmoittautua junnutoiminnan tiedotuslistalle sähköpostilla okkjunnut(at)gmail.com tai paikan päällä. Tiedotuslistalla olevat saavat tietoa junnuja koskevista tapahtumista ja mahdollisuuden ilmoittautua mukaan nopeammin.


Junnukerho on oiva tapa lapselle ja nuorelle aloittaa tai jatkaa kiipeilyharrastusta. Kerhokertoja kertyy yksi per viikko jokaista ryhmää kohden. Kerhokerran pituus on 75 min. Kerhossa opetellaan kiipeilyn perusasioita, tutustutaan lajiin laajemmin, hiotaan kiipeilytekniikkaa ja kehitetään omia taitoja paremmiksi. Kerhomaksuun sisältyy kaikkien tarvittavien välineiden vuokraus sekä yksi omatoiminen kiipeilykerta jokaisella kerhoviikolla.

Kerho pyörii:

  • Syksyisin (syys-joulukuu) hinta 150 € (2016)
  • Keväisin (tammi-toukokuu) hinta 200 € (2017)
  • HoX! Sisarhinta -50€ (erillinen tuote)

Ryhmät:

  • Su Aamuryhmä 8 – 12 -vuotiaat  klo 10.15-11.30 TÄYNNÄ
  • Su Päiväryhmä 12 – 16 -vuotiaat klo 11.45-13.00 TÄYNNÄ
  • Ma Iltaryhmä 9-13 -vuotiaat klo 17.45-19.00 TÄYNNÄ

Sunnuntai ryhmät aloittavat keväällä 8.1. ja maanantai ryhmä 9.1.

Osallistujat jaotellaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan.

Ilmoittautumiset kerhoon/tiedotuslistalle paikan päällä tai sähköpostin kautta: okkjunnut(at)gmail.com. Sähköpostilla ilmoittautuessa kerro kerhoon halukkaan nimi, ikä (kk.vvvv) ja mahdolliset kiipeilyyn vaikuttavat sairaudet sekä huoltajan yhteystiedot. Mainitkaa viestissä myös ryhmätoive, jos sellainen on. Pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

 

Kiipeily on laji, jota voidaan harrastaa koko perheen kesken. Tämän vuoksi pyrimme huomioimaan myös vanhemmat kerhon ohessa. Tarjoamme muun muassa mahdollisuuden käydä kiipeilyn peruskurssin alennettuun hintaan. Mikäli vanhemmalla on kiinnostusta osallistua tiiviimmin kerhon toimintaan olkaa yhteydessä kerhon ohjaajaan.

Tässä linkki sunnuntain aamuryhmän apuohjaajan blogiin. Blogissa kerrotaan muun muassa minkälaisia asioita kerhon aikana on edellisillä kerroilla käyty läpi. Käykäähän lukemassa!