Saunatilat

Oulun kiipeilykeskus sijaitsee Toppilassa, Alvar Aallon 1930 suunnittelemassa vanhassa voimalassa. Meillä saat järjestettyä juhlat ja eri tapahtumat helposti. Saat saman katon alta aktiviteetit, kokoustilat, ruuat, saunan, paljun ja tilavan kattoterassin grilleineen.

Rakennuksen ylimmässä kerroksessa (4.krs) sijaitsevat monipuoliset ja tyylikkäät kokous- ja saunatilat. Saunaan mahtuu kerralla n.15 henkilöä. Kokoushuoneeseen mahtuu pöydän ääreen 24 henkilöä ja hyvin varustellusta keittiöstä löytyy mm. astiasto 30 henkilölle. Meille voit tuoda omat ruuat ja juomat! Toimitamme myös ruokatilauksia. Tilat ovat jo ainutlaatuiset itsessään, mutta erityisen mieleenpainuvan tiloista tekee niiden yhteydessä sijaitseva kattoterassi, josta löytyy grilli sekä palju.

Tilat voi varata seuraavasti:

Aamupäivä klo 9.00 – 15.00

Ilta klo 17.00 – 00.00

Kokopäivä klo 9.00 – 00.00

Sauna- ja kokoustilamme ovat neljännessä kerroksessa (ei hissiä). Sauna

Tilavaan saunaan mahtuu mukavasti 12-15 henkilöä kerrallaan. Pyyhevuokra 3 €/kpl.

Kokoushuone

Kokoustajia mahtuu pöydän ääreen max. 24 henkilöä. Tilojen yhteydessä on keittiö. Kokoustilassa on käytettävissä pyydettäesssä videotykki, fläppitaulu sekä WiFi. Kahvit ja mahdollinen ruoka tilauksesta viikko ennen tilaisuutta. Terassin yhteydessä käytössäsi myös grilli. Vuokraukset alk. 2 tuntia. Lisätunteja saatavilla.

Keittiö on varusteltu seuraavasti:

  • Astiasto 30 hengelle (mm.lautaset, jälkiruoka-astiat, lasit, viinilasit, kahvimukit, veitset, haarukat, sekä lusikat)
  • Jääkaappi & pakastin 
  • Liesi ja uuni
  • Mikroaaltouuni
  • Astianpesukone
  • Kahvinkeitin & vedenkeitin
  • Lämpöhaude (1/1 gn)
  • Salaattiottimet & -kulhot

Terassi

Tilavalla kattoterassilla (68m²) on mukava käydä vilvoittelemassa saunomisen lomassa ja hyvällä säällä kattoterassi tarjoaa mukavat puitteet myös itse tilaisuudelle. Terassilla käytössäsi kaasugrilli hintaan 20€.

Palju/poreallas

Saunan yhteyteen lämmitetty poreallas kattoterassilla käyttöönne hintaan 150€.

Kiipeily

Kun liität tilaisuutesi yhteyteen vielä kiipeilyn, saat aikaan varmasti mieleenpainuvan ja elämyksellisen tapahtuman (esim. Ohjattu kiipeily kesto 90min, hinta 25 €/hlö. minimi 10hlö).

Ruokatilaukset

Tilaa ruuat valmiina kauttamme. 

KatsoRuokamenu (Huom. ruokatilaukset vähintään viikko ennen tilaisuutta). 

 

Kahveja sekä virvokkeita saatavana kiipeilykeskuksen kahviossa (2. krs).

Siivous

Siivous sisältyy hintaan, kun tilat jätetään siistiin kuntoon. Sikailujen ja sotkujen siivoaminen laskutetaan asiakkaalta alkaen (200 €). Jätä grilli siistiin kuntoon (siivousmaksu 50 €).

Saunan online-varaus

Voit tarkastaa onko tilat vapaana ja tehdä saunatiloihin nyt myös online-varauksen!

Varausten peruutus kahta viikkoa ennen tilaisuutta (HUOM: Online-varaus on sitova). Myöhemmin perutuista peritään 50% varausmaksu.

Aukioloaikojen ulkopuolella ”oven avaus” ja tilojen varaus 50€ palvelumaksu.

 

3D Virtuaaliesittely