Peruskurssi

Kiipeilykurssin käyminen antaa valmiudet harjoitella kiipeilyä turvallisesti. Samalla tulevat tutuiksi sekä kiipeilytermistö että joukko muita kiipeilijöitä. Peruskurssi tunnetaan myös yläköysikurssina, joka antaa valmiudet kiivetä itsenäisesti ja turvallisesti yläköydellä ja varmistaa kaveria sisäseinillä. Ei esitieto- tai osaamisvaatimuksia (suositus että on käynyt yhden kerran kokeilemassa kiipeilyä).

Ohjaajat ovat Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) auktorisoimia.

 

Sisältö

  • tutustuminen kiipeilyyn
  • kiipeilyvarusteet & -solmut
  • yläköydessä kiipeilijän varmistaminen
  • turvallinen käyttäytyminen sisäseinillä, esim. kommunikointi
  • kiipeilijän kiinnittyminen köyteen
  • kiipeilytekniikan perusteet

Kurssin hintaan kuuluu 1 kuukauden kiipeilykortti (arvo 60 €) sekä yläköysivarmistuskortti (arvo 13 €), jonka saa haltuunsa varmistustestin läpäistyään. 

Ikäraja kursseille 16 v.

Kesto: 3-4 h

Hinta 95 € (opiskelijat -20%)

 


Kursseja lisäillään kalenteriin aika ajoin. Järjestemme myös kursseja kysynnän mukaan.

Voit ilmottautua ja maksaa kurssin tästä tai jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla, liikuntaseteleillä tai sporttipassilla, voit laittaa ilmoittautumisesi sähköpostilla: info@oulunkiipeilykeskus.com.

Jos varauskalenterissamme olevat kurssit eivät käy aikatauluusi, voi myös ehdottaa kurssipäivää sähköpostilla keräämällä itse 4 varmaa osallistujaa kurssille.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin n.15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä vaihtamaan liikuntavaatteet.