Boulderointikurssi

Eikö greidi nouse tai loppuuko voimat kesken? Boulderointikurssilla opit löytämään oikean asennon eri tilanteisiin, tuntemaan eri muuvit sekä hyödyntämään otteita oikein.
opit käyttämään erilaisia käsi- ja jalkaotteita, tuntemaan eri muuvit ja hakemaan tasapainoa eri tilanteissa erilaisilla seinäprofiileilla.  Kurssista saa eniten irti, jos olet jo kokeillut kiipeilyä muutaman kerran tai tavoittelet vielä punaisia lappuja (6B+ – 6C+).

Kurssin hinta on 95 € (vuosijäsenille 75 €), joka sisältää kolme ohjattua kertaa. Ohjatut kerrat pidetään kerran viikossa kolmena peräkkäisenä viikkona ja ne kestävät noin 1,5h. Lisäksi voit käydä harjoittelemassa opittuja asioita omatoimisesti kolme kertaa. Suosittelemme, että omatoimiset kerrat käytetään samoilla viikoilla kuin ohjatut käynnit, jotta opitut asiat jäävät paremmin mieleen.

  1. kerta: Kurssin kulku, lämmittely, erilaiset otteet ja seinän muodot sekä käsien ja jalkojen käyttö niillä
  2. kerta: Liikkeen aikaansaaminen, liikkeenhallinta ja näihin liittyvät tekniikat
  3. kerta: Edistyneemmät tekniikat (hookkaus, manttelointi, ..) ja reittien projektointi

Kurssin päivämäärät näet kalenteristamme ja verkkokaupasta. Ilmoittautumiset sähköpostilla info(at)oulunkiipeilykeskus.com tai verkkokaupan kautta. Lisäkursseja voi kysellä, jos keräät vähintään 2 varmaa osallistujaa kasaan.