Opiskelijaedut

Voimassaolevalla opiskelijakortilla (kortti tai mobiili) voit hyödyntää seuraavia etuja:

  • 10x-sarjakortti on opiskelijoille 68 € (norm. 85 €). Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.
  • Perus- ja liidikurssit 75 € hintaan (norm. 95 €). Kurssin hintaan sisältyy kurssin lisäksi valinnan mukaan kuukausi tai 5x kiipeilyä sekä varmistuskortti, kun testi on suoritettu.
  • Vuosijäsenyys  480 € hintaan kertamaksulla (norm. 600 €). Jäsenyyden voi maksaa myös erissä. Opiskelijalle jäsenyys kahdessa erässä 256 €, neljässä erässä 136 € ja kuukausimaksuna 48 €.
  • 30.10.2020 asti opiskelijat päääsevät joka perjantai klo 12-16 välillä boulderoimaan 5 € hintaan (sis kengät). Valjaat saa vuokrattua 3 € lisämaksulla. Edun voi hyödyntää tulemalla paikalle viimeistään klo 16.00.

Opiskelijahinnan voi hyödyntää vain kassalla. Etu on henkilökohtainen.

Sporttipassiedut lukukaudella 2020-2021:

Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilaisille seuraavat edut:

Kiipeilyn peruskurssi ja liidkurssi hintaan 45 € (norm. 95 €) Kurssin hintaan sisältyy kurssin lisäksi valinnan mukaan kuukausi tai 5x kiipeilyä sekä varmistuskortti, kun testi on suoritettu. Oulun Korkeakoluliikunnan kurssien ilmoittautuminen ja maksu hoituu heidän nettisivuilta.

Kurssi tulee olla maksettuna kurssille tultaessa. Näytä maksetusta kurssista kuitti ja alennukseen oikeuttava sporttipassi, kun saavut paikalle.