Sauna- ja kokoustilat

Oulun kiipeilykeskus sijaitsee Toppilassa, Alvar Aallon 1930 suunnittelemassa vanhassa voimalassa. Meillä saat järjestettyä juhlat ja eri tapahtumat helposti. Saat saman katon alta aktiviteetit, kokoustilat, ruuat, saunan, paljun ja tilavan kattoterassin grilleineen.

Rakennuksen ylimmässä kerroksessa 4.krs (ei hissiä) sijaitsevat monipuoliset ja tyylikkäät kokous- ja saunatilat. Saunaan mahtuu kerralla n.15 henkilöä. Kokoustilaan mahtuu pöydän ääreen 24 henkilöä ja hyvin varustellusta keittiöstä löytyy mm. astiasto 30 henkilölle. Meille voit tuoda omat ruuat ja juomat! Toimitamme myös ruokatilauksia. Tilat ovat jo ainutlaatuiset itsessään, mutta erityisen mieleenpainuvan tiloista tekee niiden yhteydessä sijaitseva kattoterassi, josta löytyy grilli sekä palju.

3D Virtuaaliesittely

Kokoustila

Kokoustajia mahtuu pöydän ääreen max. 24 henkilöä. Tilojen yhteydessä on keittiö joka on varusteltu hyvin. Lisäksi seinältä löytyy 65″-taulutelevisio äänentoistojärjestelmineen, johon voit kytkeä esimerkiksi oman soittimen tai tietokoneen. Pyydettäesssä  käytössäsi on fläppitaulu sekä WiFi. Terassin yhteydessä käytössäsi myös grilli. Vuokraukset alk. 2 tuntia. Lisätunteja saatavilla.

Keittiö on varusteltu seuraavasti:

 • Astiasto 30 hengelle (mm.lautaset, jälkiruoka-astiat, lasit, viinilasit, kahvimukit, veitset, haarukat, sekä lusikat)
 • Jääkaappi & pakastin 
 • Liesi ja uuni
 • Mikroaaltouuni
 • Astianpesukone
 • Kahvinkeitin (2 kpl)
 • Vedenkeitin
 • Lämpöhaude (1/1 gn)
 • Salaattiottimet & -kulhot

Kattoterassi (68m²) & palju

Tilavalla terassilla on mukava istua paljussa tai käydä vilvoittelemassa saunomisen lomassa. Hyvällä säällä terassi tarjoaa mukavat puitteet myös itse tilaisuudelle. Saunan yhteyteen lämmitetty palju kattoterassilla käyttöönne hintaan 150€. Palju ympärivuotisessa käytössä. Terassilla käytössäsi myös kaasugrilli lisäpalveluna.

Kiipeily

Kun liität tilaisuutesi yhteyteen kiipeilyn, saat aikaan varmasti mieleenpainuvan ja elämyksellisen tapahtuman. Ohjatussa kiipeilyssä pääsette ohjaajan opasrtamana kiipeämään kaikille kiipeilyseinille. 

Kesto 90min, hinta 25 €/hlö. minimi 10hlö.

Ruokatilaukset

Helpota järjestelyjä ja tilaa ruuat meidän kautta. Ruokatilaukset vähintään viikko ennen tilaisuutta. Kahveja sekä virvokkeita saatavana kiipeilykeskuksen kahviossa (2. krs).

Katso: Ruokamenu ja pikkujoulumenu

Tilavaraukset:

Aamupäivä arkisin klo 9.00 – 15.30 alkaen 150 €
Ilta klo 17.00 – 00.00 alkaen 250 €
Kokopäivä klo 9.00 – 00.00 alkaen 400 €

Pikkujoulukautena 1.11-31.12.2020
Iltavaraukset alkaen 400 €

Jos yllä olevat ajat eivät sovi suunnittelemaasi tapahtumaan, ota meihin yhteyttä niin voidaan sumplia tapahtuma kohtaisesti.

Lisäpalvelut:

Kattoterassin lämmitetty palju 150 €

Kaasugrilli 25 € (pois käytöstä marras-huhtikuu välin)

Pyyhkeet 4 €/kpl (sotkettu/tärvelty pyyhe, lunastusmaksu 20€)

Lisätietoa:

 • Tiloja ei voi varata klo 00.00 myöhempään.
 • Varausten peruutus kahta viikkoa ennen tilaisuutta (HUOM: Online-varaus on sitova). Myöhemmin perutuista peritään 50% tilavuokrasta varausmaksuna.
 • Siivous sisältyy hintaan, kun tilat jätetään siistiin kuntoon. Sikailujen ja sotkujen siivoaminen laskutetaan asiakkaalta (alkaen 200 €). Jätä grilli siistiin kuntoon (siivousmaksu 50 €).
 • Aukioloaikojen ulkopuolella ”oven avaus” ja tilojen varaus 50€ palvelumaksu.
 • Hinnat muodostuvat su-to & pe-la mukaisesti.

Saunan online-varaus

Voit tehdä sauna- ja kokoustilaamme online-varauksen suoraan netissä. Ajan tasalla olevan varaustilanteen näet varauskalenterista ja varaamaan pääset klikkaamalla vapaata päivää tai ”Varaa tästä”-linkkiä. Online-varaus maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla (yrityksille myös laskuvaihtoehto). Varaus vahvistuu välittömästi ja on sitova.