Peruskurssi

Kiipeilyn peruskurssi on hyvä tapa aloittaa kiipeilyharrastus. Kurssilla tulevat tutuiksi sekä kiipeilytermistö että joukko muita kiipeilijöitä. Peruskurssi tunnetaan myös yläköysikurssina ja se antaa valmiudet kiivetä itsenäisesti ja turvallisesti yläköydellä ja varmistaa kaveria sisäseinillä. Ei esitieto- tai osaamisvaatimuksia. Suosittelemme, että osallistuja on kokeillut kiipeilyä ainakin pari kertaa ennen kurssille ilmoittautumista (myös korkeammalla seinällä esim. automaattivarmisteinen seinä).

Ohjaajat ovat Suomen Kiipeilyliiton (SKIL) auktorisoimia.

Sisältö

  • tutustuminen kiipeilyyn
  • kiipeilyvarusteet & -solmut
  • turvallinen käyttäytyminen sisäseinillä, esim. kommunikointi
  • kiipeilijän kiinnittyminen köyteen
  • yläköydessä kiipeilijän varmistaminen
  • kiipeilytekniikan perusteet

Kurssin hintaan kuuluu 1 kuukauden kiipeilykortti (arvo 60 €) sekä yläköysivarmistuskortti (arvo 13 €), jonka saa haltuunsa varmistustestin läpäistyään. 

Ikäraja kursseille 16 v.

Kesto: 3-4 h

Hinta 95 € (opiskelijat 75€)


Kursseja lisäillään kalenteriin aika ajoin. Järjestemme myös kursseja kysynnän mukaan.

Voit ilmoittautua ja maksaa kurssin tästä tai jos haluat maksaa kurssisi lahjakortilla, liikuntaseteleillä tai sporttipassilla, voit laittaa ilmoittautumisesi sähköpostilla: info@oulunkiipeilykeskus.com.

Jos varauskalenterissamme olevat kurssit eivät käy aikatauluusi, voit myös ehdottaa kurssipäivää sähköpostilla keräämällä itse 4 varmaa osallistujaa kurssille.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin n.15 minuuttia ennen kurssin alkua, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla sekä vaihtamaan liikuntavaatteet.